La Vall d’Àger, un paradís pel vol en parapent

Busquem la simplesa, amb Àger Aventura’t et tornaràs un malalt del vol lliure!

Des d’Àger aventura us informem que aquesta activitat es realitza amb un màxim de 2 persones per torn.

L’activitat es realitzarà al Montsec d’Ares i la Vall d’Àger. Disposem de diferents punts d’enlairament, depenent de les condicions meteorològiques. 

El punt d’enlairament principal s’anomena Roper. Està situat al pic del Montsec, aproximadament a uns 1.500 m. Es la zona d’enlairament principal i es la que nosaltres utilitzem amb més freqüència.  

Dispossem de​ tres punts d’enlairament​ secundaris que, como hem comentat abans, els utilitzem si les condicions meteorològiques no son favorables per a poder realitzar el vol des de el Roper.

Aquests punts d’enlairament son els següents:  

 • Raudoral: Situat a la vessant del Montsec, a uns 1.200m per sobre el nivell del mar, orientat al sud-oest. El farem servir quan el vent en el Roper sigui massa fort o un nuvol no ens permeti enlairar-nos a causa de la falta de visibilitat. 
 • Franceses:  Situat a mig camí entre el Roper i el Raudoral, a una alçada de 1.300m per sobre el nivell del mar. El farem servir quan el vent no ens permeti enlairar-nos des de els altres dos. Està orientat al est.
 • Tablones:  A 100m de Francesos, orientat al sud-est, el farem servir quan el vent sigui favorable aquí i no en els altres enlairaments. 
 • Matins de 10h a 12h
 • Tardes de 17h a 20h
 • Pilot

El pilot portarà tot l’equip del parapent biplaça. L’equip de parapent està compost per la vela per a volar, dos cadires (una per al pilot i una per al passatger, amb paracaigudes integrat), una radio per parlar amb altres pilots i dos cascs. ¡Ganes de viure una sensació increíble, pasar-ho bé i gaudir al màxim de l’activitat! 

 • Passatger

El calçat es molt important, per a evitar possibles lesions, així que es millor fer servir unes botes de muntanya/sabatilles d’esport per a protegir-nos durant l’enlairament i l’aterratge.

Pantaló llarg i jaqueta o para-vent en funció de l’època de l’any. Màxim de pes 100 kg (en cas de ser superior, consultar amb l’empresa).

A Àger Aventura’t oferim un tipus de vol APTE per a tots els públics:  El vol té una durada aproximada entre 15 – 30 minuts, durant els quals intentarem sobrevolar la Vall d’Àger, aprofitant les corrents tèrmiques i el vent per a poder guanyar alçada. Ens enlairarem des de la Roper (segons condicions meteorològiques). Quan ens apropem al aterratge, si el passatger ho desitja, podem oferir una sèrie d’acrobàcies amb el parapent ​(sòl per als més atrevits) ;) 

I el quid de la qüestió… 

¿PER QUÈ HAS DE VOLAR AMB NOSALTRES?

 1. ¡Perquè ens apasiona volar!
 2. ¡Perquè t’ho passaràs bé!
 3. ¡Perquè l’activitat està pensada per a gaudir-la!
 4. Perquè treballem amb preus molt econòmics ;)

Tarifes

100€

Parapent biplaça

Reserva

20€

Fotos i vídeos
GoPro
Opcional

Reserva

No et perdis aquesta oportunitat!

Contacte