Les activitats aquàtiques continuen disponibles!

A causa del baix nivell d’aigua a l’embassament de Canelles les activitats en vaixell a Mont-Rebei no es poden realitzar. Per això et proposem l’activitat Kayak Camarasa.

Podeu reservar l’activitat de caiac per lliure al següent enllaç.

Kayak Camarasa

Sortides en vaixell elèctric al Congost de Montrebei

Rutes per l’Embassament de Canelles amb el vaixell 100% elèctric,
La Llúdriga de Mont-rebei

Des d’Àger Aventurat us informem que aquesta activitat es realitzarà quan l’embarcació tingui un mínim de 4 persones. En el moment que hi hagi el mínim de persones per l’activitat, s’enviarà un correu electrònic de confirmació. Si reserveu i a les 24h prèvies a la sortida no hi ha el mínim de persones es cancel·larà l’activitat i es retornarà el 100% de l’import pagat.

La activitat es realitza a l’Embassament de Canelles. El punt d’accés e inici de l’activitat es el moll de Corçà, a 10 kilómetres d’Àger, on trobaràs la base náutica d’Àger Aventura’t.

Aquesta activitat consisteix en ​un passeig en barca 100% elèctrica​ per l’embassament de Canelles per a delectar-se amb les precioses vistes que ofereix aquesta experiència.

El famós Congost de Montrebei és una de les meravelles que tenim a les terres de Lleida. Des d’Àger Aventura’t us oferim una manera de gaudir de les seves vertiginoses parets amb el nostre vaixell 100% elèctric, “La Llúdriga de Montrebei“.


Visitarem l’
Ermita de Santa Quitèria i l’Ermita de la Pertusa, veurem les impressionants escales de Montfalcó, les antigues mines de carbó i el poble de Fet. Durant aquesta sortida no es podrà creuar el Congost de Mont-rebei degut al baix nivell de l’aigua.

  • Duració: 1,30 h
  • Distancia: 14 km (anada i tornada)
  • Capacitat: 24 persones

El punt de trobada sempre serà a l’embarcador de Corçà on haureu d’arribar 15 minuts abans de l’hora de sortida del passeig.

Tarifes

25€

Adult
Ruta pel congost de Montrebei

15€

Nens menors de 10 anys
Ruta pel congost de Montrebei

Actualment l’activitat no està disponible per a reservar degut al
baix nivell d’aigua del Congost de Montrebei

No et perdis aquesta oportunitat!

Contacte