Parapent Congost de Montrebei

El Congost de Montrebei des d’una vista privilegiada

El vol en parapent biplaça sobre el Congost de Montrebei ens aproparà a una de les meravelles de l’entorn català. Realitzarem un vol de com a màxim 40 minuts on gaudirem de les meravelloses vistes que l’únic congost verge de Catalunya ens ofereix.

El Congost de Montrebei a vista d’ocell!

  • Vol en parapent biplaça entre 20 i 40 minuts
  • Reportatge de fotos i vídeos opcional: 20 €
  • Entre les 12 h del matí i les 20 h de la tarda
  • El transport a l’enlairament està inclòs en el preu
Coneix tots els tipus de vols!

Des d’Àger aventura us informem que aquesta activitat es realitza amb un màxim de 2 persones per torn.

El Congost de Montrebei és el principal atractiu turístic que ofereix la Vall d’Àger. Oferim sortides en caiac, passejades en vaixell i ara tens la possibilitat de visitar el Congost des de l’aire en parapent.

Realitzarem un vol en parapent biplaça d’entre 20 i 40 minuts, dependrem de els corrents tèrmiques per poder realitzar el vol.

Les condicions del dia han de ser molt concretes perquè aquest vol sigui possible, s’informarà el client en cas que no sigui possible fer el vol a Montrebei, però si algun altre dels diferents tipus de vol que oferim.

  • Pilot

El pilot portarà tot l’equip del parapent biplaça. L’equip de parapent està compost per la vela per a volar, dos cadires (una per al pilot i una per al passatger, amb paracaigudes integrat), una radio per parlar amb altres pilots i dos cascs. ¡Ganes de viure una sensació increíble, pasar-ho bé i gaudir al màxim de l’activitat! 

  • Passatger

El calçat es molt important, per a evitar possibles lesions, així que es millor fer servir unes botes de muntanya/sabatilles d’esport per a protegir-nos durant l’enlairament i l’aterratge. Pantaló llarg i jaqueta o para-vent en funció de l’època de l’any. Màxim de pes 100 kg (en cas de ser superior, consultar amb l’empresa).

Tarifes

140€

Parapent biplaça

20€

Fotos i vídeos
GoPro
Opcional

Reserva

Omple el següent formulari i tramitarem la teva reserva:

No et perdis aquesta oportunitat!

Contacte