Les activitats aquàtiques a Montrebei estan totalment cancel·lades durant tota la temporada a causa de la forta sequera.

A causa del baix nivell d’aigua a l’embassament de Canelles les activitats de caiac a Mont-Rebei no es poden fer i ens hem hagut de traslladar a l’Embassament de Santa Ana.

Una nova ruta que fins ara no havíem ofert mai, podeu descobrir-la al següent enllaç!

KAYAK SANTA ANA

VAIXELL TREKKING MONT-REBEI

Descobreix Montrebei amb vaixell i a peu

L’activitat ideal per gaudir del Congost de Mont-rebei amb vaixell i a peu per a tots els públics

Vaixell Trekking Light

Vaixell Trekking Aragó

La activitat es realitza a l’Embassament de Canelles. El punt d’accés de inici de l’activitat es el moll de Corçà, a 10 kilòmetres d’Àger, on trobaràs la base nàutica d’Àger Aventura’t.

L’activitat inclou trasllat a l’embarcador del Pont penjant del seguer. Des de l’embarcador del pont penjant de Seguer, pujareu al pont penjant i d’allà a la vostra esquerra, també pujada fins trobar el camí de Mont-Rebei i caminareu fins al congost. Quan cregueu convenient, donareu la volta i tornareu a l’embarcador del pont penjant de Seguer (Uns 5 km), el mateix on us han deixat. A les 14.30h, recollida amb el  vaixell que us traslladarà de nou a Corçà. Cal tenir en compte que és un camí natural de difícil accés, l’única opció de recollida és a través dels embarcadors.

  • Hora d’inici: 10.15h
  • Hora de recollida: 14.30h
  • Arribada a Corçà: 15h aprox

Dificultat: mitja

L’accés al camí del Congost des de l’embarcador del Seguer (pont penjant), on es desembarca amb vaixell, és per una rampa natural. Tot i que aquest accés és assequible per a persones amb mobilitat normal, no és adequat per a persones amb mobilitat reduïda o nens massa petits. Cal tenir precaució en baixar per accedir a l’embarcador.

L’activitat inclou trasllat a l’embarcador del Pont penjant del seguer. Des de l’embarcador del pont penjant de Seguer, pujareu al pont penjant i d’allà a la vostra esquerra, també pujada fins trobar el camí de Mont-Rebei i caminareu fins al congost. Quan cregueu convenient, donareu la volta i tornareu al pont, el creuareu i seguireu la caminada per les passarel·les/escales d’Aragó. Un cop fet es dos trams de les passarel·les, ja veureu a baix l’embarcador, on us recollirà el vaixell, a les 16h, per tornar al moll de Corçà.

  • Hora de inici: 10.15h
  • Hora de recollida: 16h
  • Arribada a Corçà: 16.30h aprox

Dificultat: mitja/alta.

L’accés al camí del Congost des de l’embarcador del Seguer (pont penjant), on es desembarca amb vaixell, es pot una rampa natural. Tot i que aquest accés és assequible per a persones amb mobilitat normal, no és adequat per a persones amb mobilitat reduïda o nens massa petits.

Cal tenir precaució en baixar per accedir als embarcadors.

  • Aigua, mínim 2 litres amb dies de calor.
  • Menjar, entrepans, fruits secs…
  • Protecció solar i gorra.
  • Calçat adequat per fer la caminada.

Tarifes

30€

Adults

20€

Nens (fins a 10 anys)

Actualment l’activitat no està disponible per a reservar degut al
baix nivell d’aigua del Congost de Montrebei

No et perdis aquesta oportunitat!

Contacte